Her finn du informasjon om gamle kulturminne og krigshistorie. I tillegg har vi rydda området for vegetasjon og oppgradert vei.

Uteseksjonen i Hareid kommune har rydda stranda for tang, tare og anna rask som sjøen har skylt på land. Tidlegare i vår blei også flytebrygga sjøsett.

Dersom du har vore på tur til Kvitneset i det siste, har du kanskje sett endringar i landskapet og at krigs- og kulturminnna har blitt meir synlege.

Vy har lagt om nattbussruta. No kan du sitje på same nattbuss frå Oslo til Hareid - og tilbake.

Fylkeskommunen har løyva pengar til skilting, sikring av krigsminner og bygging av stiar.

Hareid kommune ønsker at befolkninga skal kunne nyte sommarfriheIta på ein trygg og avslappande måte.

Dette er sommaren «alle» skal feriere i Noreg. Då ønsker vi å inspirere både tilreisande og innbyggarar til å nytte tilboda i Hareid kommune.

Her finn du flotte fjellturar, spanande historie, ei av dei vakraste strendene på Sunnmøre og masse kjekke folk.

Utseksjonen har rydda, søppeldunkar og flytebrygge er på plass og sanitærbygget er gjort klar.