Fiskekortet gjeld i Hareidselva, Riseelva og Kaldholelva.

Vy har lagt om nattbussruta. No kan du sitje på same nattbuss frå Oslo til Hareid - og tilbake.

Fylkeskommunen har løyva pengar til skilting, sikring av krigsminner og bygging av stiar.

Hareid kommune ønsker at befolkninga skal kunne nyte sommarfriheIta på ein trygg og avslappande måte.

Dette er sommaren «alle» skal feriere i Noreg. Då ønsker vi å inspirere både tilreisande og innbyggarar til å nytte tilboda i Hareid kommune.

Her finn du flotte fjellturar, spanande historie, ei av dei vakraste strenden på Sunnmøre og masse kjekke folk.

Utseksjonen har rydda, søppeldunkar og flytebrygge er på plass og sanitærbygget er gjort klar.

Ei mengd idear og synspunkt kom fram då folk frå Hareid og Ulstein kom saman for å diskutere reiseliv 14. januar.

Det skjer i Hareid er ein kultur- og aktivitetskalender for arrangement i Hareid kommune. Kalenderen er administrert av Hareid kommune.

MERK: Det skjer i Hareid vil berre godkjenne arrangement som forheld seg til smittevernreglane.