Torsdag 10. februar er ein merkedag for Hareid. Då fekk kommunen endeleg sitt eige bakeri igjen.

Her finn du informasjon om gamle kulturminne og krigshistorie. I tillegg har vi rydda området for vegetasjon og oppgradert vei.

Dersom du har vore på tur til Kvitneset i det siste, har du kanskje sett endringar i landskapet og at krigs- og kulturminnna har blitt meir synlege.

Fylkeskommunen har løyva pengar til skilting, sikring av krigsminner og bygging av stiar.

Dette er sommaren «alle» skal feriere i Noreg. Då ønsker vi å inspirere både tilreisande og innbyggarar til å nytte tilboda i Hareid kommune.

Her finn du flotte fjellturar, spanande historie, ei av dei vakraste strendene på Sunnmøre og masse kjekke folk.

Ei mengd idear og synspunkt kom fram då folk frå Hareid og Ulstein kom saman for å diskutere reiseliv 14. januar.

Det skjer i Hareid er ein kultur- og aktivitetskalender for arrangement i Hareid kommune. Kalenderen er administrert av Hareid kommune.