Bilete av flytebrygga på Overåsanden. Masdalsklova i bakgrunnen

Velkomen til Overåsanden sommaren 2022. Kanskje den finaste stranda på Sunnmøre?

No er dei ti første Stikk UT-turane i Hareid klare.

Torsdag 10. februar er ein merkedag for Hareid. Då fekk kommunen endeleg sitt eige bakeri igjen.

Her finn du informasjon om gamle kulturminne og krigshistorie. I tillegg har vi rydda området for vegetasjon og oppgradert vei.

Uteseksjonen i Hareid kommune har rydda stranda for tang, tare og anna rask som sjøen har skylt på land. Tidlegare i vår blei også flytebrygga sjøsett.

Dersom du har vore på tur til Kvitneset i det siste, har du kanskje sett endringar i landskapet og at krigs- og kulturminnna har blitt meir synlege.

Vy har lagt om nattbussruta. No kan du sitje på same nattbuss frå Oslo til Hareid - og tilbake.

Fylkeskommunen har løyva pengar til skilting, sikring av krigsminner og bygging av stiar.

Dette er sommaren «alle» skal feriere i Noreg. Då ønsker vi å inspirere både tilreisande og innbyggarar til å nytte tilboda i Hareid kommune.