Landbrukskontoret flyttar til Fosnavåg

Det interkommunale landbrukskontoret for dei tre kommunane Herøy, Ulstein og Hareid flyttar frå Dragsund til Herøy rådhus i Fosnavåg.
Biletet viser traktor med rundballe. Landbruk. - Klikk for stort bileteIllustrasjonsfoto adobe stock

Få nyheiter frå Hareid kommune rett i innboksen - trykk her!

Tre-fire gongar i månaden, og ved særlege hendingar, sender vi ut nyheitsbrev. Til no har vi om lag 600 abonnentar, i tillegg til alle tilsette.

Du vil få informasjon om møta i dei folkevalde organa, bli oppdatert på koronasituasjonen, oversikt over ledige stillingar og andre hendingar i kommuenen.

Trykk på denne lenka for å gå til påmeldingssida.

For gardbrukarane i Ulstein og Hareid vil det interkommunale landbrukskontoret vere tilgjengelege på rådhusa i desse kommunane etter avtale.

Flyttedagane er 8.- 9. september, men frå og med den 12. september er dei på plass ved Herøy rådhus i Fosnavåg.