ope forelremøte hedvig

Dette er ein fin moglegheit til å lære meir om korleis du kan støtte barna du allereie betyr masse for. Møtet er også ope for besteforeldre, tantar, onklar og andre omsorgspersonar.

Onsdag og torsdag var Syverplassen utan telefon og internett. Problemet er no fiksa.

Ungdomshelg Bell Ulsteinvik

Kunst, yoga, kampsport, bading med meir. Bell Ungdomsklubb i Ulsteinvik inviterer til mange gratis aktivitetar fyrstkomande fredag og laurdag. Tilbodet er for ungdom frå 7.klasse til 18 år.

business-camera-coffee-1391374

Hoppid.no arrangerer gründerkurs i Ulsteinvik. Her kan du få hjelp til å vidareutvikle forretningsideen din.

røysetvegen stengd 2019

Onsdag 13. februar er Røysetvegen stengd ved nummer 190/192. No nærmar det seg også oppstart av arbeid med ny bru.

miljogat skisse

Hareid kommune inviterer til informasjonsmøte om miljøgata 19. februar.

children-cute-drawing-159823

Hareid kommune er blant dei beste i klassen når det gjeld å ha lærarar med nok utdanning i faga dei underviser i.

hareid hamn vinter olabua 169

Meir pengar til Hareid sokn og meir pengar til Engeskartunellen er nokre av sakene som skal opp.