Nebras Elsamour  1

–  Snakk med meg, står det på jakkemerket til Nebras Elsamour. Den beste måten å lære eit nytt språk på er å bruke det. Derfor vil flykningar i språkpraksis snakke med nettopp deg.

fellesfyrverkeri 2018 tekst øvst 1

Fellesfyrverkeriet på nyttårsaftan i fjor var ein suksess som skapte mange gode minne. I år har vi lyst til å få til det same!

Brandal peparkake 2018 1

Bebuarar og tilsette på Hadartun gler seg over byen som er bygd av skuleelevar i kommunen. – Utstillinga er open for alle som vil ta ein titt, seier Monica Småge Skeide, leiar på korttidsavdelinga.

Beredskapsbrosjyre DSB 1

No skal alle i Hareid ha fått ei viktig brosjyre om eigenberedskap i posten.

Hareid kyrkje i snø

Velkomen til den årlege julekonserten til musikk- og kulturskulen onsdag 12. desember klokka 1830.

Norsk_stemmebod (1)

9. september er det kommunestyreval. Allereie no bør parti og andre som ønsker å stille liste til valet, førebu seg.

Kartet viser kvar utsleppsledningane skal leggast

Måndag 03.12 vil Hareid kommune begynne med bygging av nye utsleppsleidningar for avløp i Brandal.

Munkholmen_kajakk

Har du lyst på ei kajakk- eller ei vannscooterløype i utanfor Hareid?

2018 folkemøte budsjett (2)

Onsdag kveld var det samla om lag 90 personar til folkemøte om budsjett- og økonomiplan for Hareid kommune.

Samarbeid mellom skule og kyrkje

I år som alle tidlegare år arrangerer kyrkja i Hareid gudstenste der barnehageborn og skuleborn er særskilt inviterte. I Hareid er det tradisjon for eit godt samarbeid mellom barnehagane, skulane og kyrkja. Ein ny rettleiar frå myndigheitene legg vekt på at elevane skal ha tilbod om gudsteneste, noko skulen og kyrkja har hatt eit samarbeidsmøte om.