Fire personar har testa positivt på covid-19 sidan førre fredag.

Den nasjonale førstehjelpsdugnaden «Sammen redder vi liv» vil auke kunnskap og kompetanse slik at fleire kan utføre hjarte- og lungeredning (HLR) og nytte hjartestartar.

Hareid kommune skal få ny helse- og omsorgsplan. No er planforslaget på høyring, og vi vil høyre di meining om framtidas helse- og omsorgstenester i kommunen.

Frist for uttale er 15. november

Elevane på skulen skal ha joggedag til inntekt for TV-aksjonen. Spons nabojenta eller naboguten!

Fyrst i slutten av november vil vi starte med å gi 3. vaksinedose.

Tre personar har testa positivt på covid-19 sidan førre fredag.

Formannskapet skal mellom anna diskutere straumrekninga til Polarstar, helse- og omsorgsplanen, Nesset kraftverk og helseplattformen.

Vi ser etter ny rekneskapsansvarleg til interessante og spanande oppgåver i eit godt arbeidsmiljø.

Fredag 1.oktober var deltakarar frå Hareid og Ulstein kommune samla på Skaparhuset i Ulsteinvik til kurs i Motiverande intervju (MI) ved fagansvarleg  for MI veg Høgskulen i Innlandet, Solveig Høegh-Krohn.

Har du symptom på luftvegsinfeksjon vil vi at du testar deg for covid-19. Vi delar ut hurtigtestar til dei som treng.

Mellom anna har to elevar – ein på Hareid ungdomsskule og ein på Hareid skule testa positivt på covid-19.

Eldrerådet inviterer pensjonistar og eldre frå Hareid kommune på tur til Giske kyrkje med omvising og middag på Alnes Bryggekafeteria.

Vi treng bøsseberarar til TV-aksjonen søndag 24. oktober.

Framover vil vi ikkje rapportere kvart enkelttilfelle av koronasmitte.

Vi er ikkje heilt tilbake til normalen, så vi må framleis teste oss og halde oss heime om vi er sjuke.

No skal kommunane på Søre Sunnmøre avgjere om dei vil vere med på den felles helseplattforma som skal gi deg som innbyggjar ein enklare kvardag når mange ulike journalsystem skal bli til eitt.

Skriftleg spørsmål frå Ranja Dimmen Alme, Folkelista, og Ragnhild Nedrelid, Arbeidarpartiet til ordføraren.

Noreg går no over i ein «normal kvardag med auka beredskap». Restriksjonar blir oppheva, men hald fram med god handhygiene.