No fiksar vi Kvitholvegen

Kvitholvegen er i dårleg stand, men no skal den få ny grus.

Erlend Friestad

Få nyheiter frå Hareid kommune rett i innboksen - trykk her!

Tre-fire gongar i månaden, og ved særlege hendingar, sender vi ut nyheitsbrev. Til no har vi om lag 600 abonnentar, i tillegg til alle tilsette.

Du vil få informasjon om møta i dei folkevalde organa, bli oppdatert på koronasituasjonen, oversikt over ledige stillingar og andre hendingar i kommuenen.

Trykk på denne lenka for å gå til påmeldingssida.

Anleggsarbeidet vert starta opp 9. mai og vegen vert difor stengt for køyrande frå denne dag. Det er estimert at arbeidet varer ut mai. Gåande skal kunne bruke vegen i perioden. Det blir sett opp skilt i kvar ende om at vegen er stengt i denne perioden.

Innbyggarar i Kvitholvegen vil også bli varsla via tekstmelding. Entreprenør vil avtale direkte med dei som har næringsverksemd langs grusdelen.

Det er Kleppe & Brekke som skal utføre arbeidet etter at dei vant anbodskonkurransen.