Velkomen til Lurivars utebibliotek ved boktua på Rotarystien!

Bilete av piknikkbord med barnebøker.  I bakgrunnen står den gule lurivar-postkassa. - Klikk for stort bilete Erlend Friestad

Få nyheiter frå Hareid kommune rett i innboksen - trykk her!

Tre-fire gongar i månaden, og ved særlege hendingar, sender vi ut nyheitsbrev. Til no har vi om lag 600 abonnentar, i tillegg til alle tilsette.

Du vil få informasjon om møta i dei folkevalde organa, bli oppdatert på koronasituasjonen, oversikt over ledige stillingar og andre hendingar i kommuenen.

Trykk på denne lenka for å gå til påmeldingssida.

Å få lese bøker om sommaren må vere noko av det kjekkaste som finst, difor har tunkatten Lurivar frå Aasentunet laga sitt eige utebibliotek ved «boktua» på Rotarystien. Her kan du ta ei pause og lese i ei av dei fine bøkene som ligg i kassa.

Når du er ferdig med å lese, er det fint om du skriv namnet ditt i gjesteboka før du går.

Hugs å legg bøkene attende i kassa og legg på loket før du går. Ha ei glitrande fin sommarlesestund!

Lurivar si gule postkasse. I bakgrunnen blå himmel og bjørkekratt. - Klikk for stort bilete Erlend Friestad