Aktuelt

2. juni starter Hareid helsestasjon opp med nytt foreldre- og fødselsførebuande kurs.

Barn med hettejakke klatrar i klatrevegg.

Barnehagane har bruk for deg som er leiken og byr på deg sjølv.

Nyheitsbreva til Hareid kommune engasjerer meir enn andre nyheitsbrev.

Tre par hender som formar eit hjarte.

Vi kan tilby eit godt fagmiljø, brukarkontakt og gode kollegaar.

Kartutsnitt av Mjølkevegen og Kyrkjegata der sperringane er markert.

I samband med vatn- og avlaupsprosjektet i Kyrjegata, blir også Mjølkevegen stengd.

- Her er dessverre omfattande manglar og vi har ein stor jobb å gjere, seier ein alvorstyngd kommunedirektør.

Hand som styrer ein DJ-konsoll.

Lær meir om skriving, teikneserie, redesign og korleis bli ein god DJ!

Ordførarane i Stikk Ut-kommunane inviterer på tur. Ordførar i Hareid, Bernt Brandal, gler seg til å vise fram eit av hans favoritt-turmål. Det blir servert mat og drikke - og kanskje du tek sjangsen på eit isbad?

No er det tid for å søkje om treningstid for skuleåret 2022/23 i Hareidhallen, Hareid symjehall og gymsalen i Brandal.

Ung mann gir eit handtrykk over bordet til kvinne.

Vi har heile sju stillingsutlysingar ute. Er det noko der som kan passe for deg?

Utsikt mot Storfjorden frå Håbakknotten.

Budsjettrevisjon, kvartalsrapport og politivedtekter er nokre av sakene som står på agendaen.

Hjørungavåg brass speler på grasplenen ovanfor Overåsanden. Biletet er frå 17. mai 2021. Dei har på dress og bunad.

Her får de oversikt over alt som skjer i Hareid kommune på nasjonaldagen.

Blyantkvessar og grøn blyant med kvess.

Du har gått barnehage, grunnskule, vidaregåande, høgare utdanning og mykje meir. Likevel er du ikkje lei av å lære nye ting, og no er du klar til å kaste deg uti eit av dei mest utfordrande «utdanningsløpa» der ute: bli leiar for oppvekst- og skulesektoren vår.

bilete av Stine Longva Veddegjerde

Vi er heldige som har mange flinke ungdomar i bygda vår, og ei av dei er Stine. Gratulerer!

Vi gler oss over at Hareid kommune er ein av kommunane kongeparet kjem til når dei skal på fylkesbesøk til Møre og Romsdal.

Norkart er leverandør av IT-system for kart- og eigedomsinformasjon. Selskapet har vore utsett for eit datainnbrot i ei av søketenestene til selskapet.

Det er noko av det du kan få høyre meir om på biblioteket i løpet av mai månad.

Kvitholvegen er i dårleg stand, men no skal den få ny grus.