Aktuelt

Vi vil gjerne høyre kva du meiner er viktig å få på plass i Hareid kommune for å redusere klimagassutsleppa våre.

Kvart fjerde år skal det veljast nye dommarar, mellom anna til tingretten og lagmannsretten.

Du kan mellom anna bestille eller endre time.

Foreldre og føresette får detaljert informasjon frå skule/SFO og barnehage.

Fotograf Jenny Røyset har donert to fotografi til avdeling for psykisk helse i Hareid kommune.

Folkehelseinstituttet har kome med nye retningslinjer for besøk på kommunale helse- og omsorgsinstitusjonar.

Teikningane vert lagt ut på høyring med frist for tilbakemelding innan 26/5. Merk med saksnr. 20/1279.

Korps, kor, salutt, appellar og mykje meir!

«Vi må kvar og ein vere villige til å stå opp for det vi trur på og det vi verdsett.»

Her kan du sjå møte frå formannskapet og kommunestyremøta 11. og 14. mai.

Endeleg opnar biblioteket dørene att, men med reduserte opningstider.

Sidan vi ikkje kan samlast alle, kan det vere kjekt å vise andre korleis din nasjonaldagsfeiring er.

«Med ein slik gjeng blir alt lettare!» seier leier Anders Norvald Hammer.

Her er programmet for nasjonaldagsfeiringa.

På grunn av koronasituasjonen har helsestasjonen fått nye lokale. Her skal dei vere fram til det nye helsehuset er klart.

Alle som serverer eller sel alkohol i Hareid kommune på søkje løyve på nytt då løyveperioden går ut 30. september.

Neste veke opnar dei siste klassetrinna på Hareid-skulane. Les meir om når og korleis her.

8. mai 2020 var det 75 år sidan freden kom til Noreg. I samband med dette jubileet har vi henta fram noko av krigshistoria frå vår eigen kommune.