Aktuelt

Har du barn og ønskjer at barnet ditt skal få plass i barnehage frå hausten 2020 eller våren 2021? Hugs å søke innan 1. mars.

Målet er å gjere Hareid til eit nasjonalt senter for testing av sjølvgåande fartøy.

No kan du få viktige nyheiter frå Hareid kommune rett i innboksen din.

Har du ikkje fått det med deg, seier du. Ja, då må du lese denne artikkelen.

Hareids-votten var ein del av hovudpremien i kommunen sin julekalender. Vann du ikkje? Ikkje fortvil, her er oppskrifta.

Den internasjonale morsmålsdagen vart erklært av UNESCO i 1999, og har blitt markert 21. februar kvart år sidan.

Ein god nyheit inn i jula: Kommunen sin forsikring dekker personlege tap etter brannen på Hareid skule.

Hareid kommune har dessverre ikkje moglegheit til å levere ut strøsand til private.

Er du interessert i nærings- og samfunnsutvikling kan dette vere stillinga for deg. Er du flink med folk, har lett for å finne ut av ting, har gjennomføringsevne og er framoverlent? Ja, då er du rette personen for oss.

Eigedomsskatten blir auka med 0,5 promille. Holstad-feltet blir utsett. Parken i sentrum blir lagt på is.

Vi har no fått oversikt over skadane på skulen etter brannen tidlegare i veka. Dei er meir omfattande en vi fyrst trudde branndagen, men heldigvis mindre enn vi frykta då takseringsarbeidet starta.

Helsepersonell i heimetenesta og på sjukeheimen i no før jul blitt kursa i metodar som skal kunne førebygge og behandle livstruande tilstandar hos brukarane.

Brannårsaka er truleg barns leik med fyrstikker. Her kan du lese meir om korleis resten av veka blir for elevane.

Budsjettet blei handsama i dette møtet.

Seinast 15. januar kan du uttale deg om utkastet til alkoholpolitisk handlingsplan for perioden 2020–2024. Det er alkohollova med forskrift og alkoholpolitisk plan som er grunnlag for sal- og skjenkeløyve i kommunen.

Mobilkranen som skal løfte på plass elementer til helsehuset, må stå i Kjøpmannsgata.

Kven gøymer seg bak lukene?

Hareid kommune lanserer arrangementskalender for alt som skjer i kommunen vår.

Vegen blir stengd ved Storelva på grunn av utbetring av bru.