Aktuelt

Lurer du på korleis reguleringsplanen ser ut der du bur? Eller kor djupt det er rett utanfor brygga? No har vi samla fleire viktige kart over Hareid på ein stad.

Saman med dei andre kommunane på Ytre Søre Sunnmøre, NTNU og Runde miljøsenter har Hareid fått 3 millionar til mellom anna å forske på kva områder som er best egna for havbruk.

Denne veka har Biset skule hatt Bokveke. Dette har blitt ein årleg tradisjon, som skulen gjennomfører veka før vinterferien.

Det er ein av sakene som skal opp i møtet Næring- og miljøutvalet 26. februar.

Hareid Musikk- og kulturskule hadde onsdag 20. februar ferskingkonsert.

Møtet er avlyst grunna få saker på sakskartet.

Byggestart for fotballhallen er satt til slutten av april.

Husk å sjekke kva du kan gjere på eigedommen din. Jo meir du har ordna før du søkjer, jo raskare vil søknadsprosessen gå. Sjå video:

Dette er ein fin moglegheit til å lære meir om korleis du kan støtte barna du allereie betyr masse for. Møtet er også ope for besteforeldre, tantar, onklar og andre omsorgspersonar.

AVLYST: Hoppid.no arrangerer gründerkurs i Ulsteinvik. Her kan du få hjelp til å vidareutvikle forretningsideen din.

Onsdag 13. februar er Røysetvegen stengd ved nummer 190/192. No nærmar det seg også oppstart av arbeid med ny bru.

Hareid kommune inviterer til informasjonsmøte om miljøgata 19. februar.

Hareid kommune er blant dei beste i klassen når det gjeld å ha lærarar med nok utdanning i faga dei underviser i.

Meir pengar til Hareid sokn og meir pengar til Engeskartunellen er nokre av sakene som skal opp.

Miljøgateprosjektet vert starta denne veka. I fyrste omgang blir det utført grunnarbeid frå rundkjøringa ved bedehuset og vidare inn i Kjøpmannsgata.

Ønsker du deg læreplass? Eller kjenner du nokon som ønsker å bli lærling og ta eit fagbrev?

Takka vere ei handsrekning frå Frøy Vest Rederi og Mowi, er flytebrygga på Overåsanden no trygt fortøyd på Hareid hamn.

Tilsetting av ny kommunalsjef, klage frå Fylkesmannen på dispensasjon frå kommuneplan, nye vedtekter til Ungdomsrådet og effektiviseringsutval er nokre av sakane som skal opp på møtet.