Aktuelt

DSB (Direktoratet for Samfunnssikkerhet og beredskap) og Oslo Kommune har i samarbeid utarbeida ei kampanje som har som målsetjing å betre folks eigenberedskap. Kampanja fokuserer på kva enkeltpersonar bør ha tenkt gjennom dersom til dømes straumen vert borte i fleire dagar, mobilnettet sluttar å fungere, vatnet er avstengt eller det vert vanskeleg å få tak i nødvendige varer. Har du tenkt over kva du treng for å kunne klare deg sjølv i heimen din i tre dagar dersom dette skjer?

Kvart år ligg det ei viss spenning i nasjonale prøver. Korleis ligg skulen i Hareid i  høve til andre skular i fylket og landet, men ikkje minst - har den einskilde elev hatt den framgangen vi håper i eiga læring?

Enova gir stønad på kr. 20 000 fram til 31.12.2018 for dei som bytter ut oljefyren.

25. oktober inviterte Næringsforeninga i Ålesundsregionen til «Byggebørsen 2018»- Sunnmøre sin største møteplass for eigedom-, bygg- og anleggsbransjen,samt kommunale beslutningstakara og mynde.

Arbeid med møteplassar langs Røysetvegen frå Ulsetbakken er tenkt starta opp førstkomande måndag 29.10

Har du tid og lyst til å være bøssebærar søndag klokka 16?

Onsdag 31. oktober kl. 12.00 rockar Kjell Elvis Hadartun

Torsdag 18.10 kl. 12-18 vert det marknadsdag

TV-aksjonen NRK 2018 går til Kirkens Bymisjon sitt arbeid for å skape eit varmare og meir inkluderande samfunn. I år går TV-aksjonen av stabelen søndag 21.oktober.